>Nieuws

heeft u vragen,

neem dan contact met ons op! eindhoven

040-3400080

hilversum

035-2200990

Nieuws
2 januari 2018

Sterke groei TIM Recruitment

Allereerst wens ik u het allerbeste voor 2018. Op een goede gezondheid en een mooi vervolg van uw huidige of zoektocht naar een nieuwe carrière. TIM Recruitment kijkt terug op een goed jaar en momenteel maken wij een sterke groei door in onze activiteiten waarbij wij binnen de techniek op vrijwel alle markten in de techniek actief zijn.

5 december 2017

HOOGGEËERD BEZOEK

Op dinsdag 5 december zijn Sinterklaas en zijn pieten op bezoek geweest bij TIM. Iedereen was blij verrast met dit bijzondere bezoek. Naast pepernoten hebben onze medewerkers een mooi cadeau mogen ontvangen.

30 november 2017

Tim Recruitment - Beursbezoek - Expo Houten

Tim Recruitment is 23 november aanwezig geweest op de Expo Beurs te Houten. Vakgebieden: Verkeer - Mobiliteit - Parkeren

12 juli 2017

TIM(E) TO RELAX

Na een mooi kwartaal waarin we weer vele talentvolle technici aan een uitdagende functie hebben mogen helpen was het bij TIM Recruitment Hilversum én Eindhoven tijd voor ontspanning.

9 juni 2017

FEEST BIJ TIM: DE 100E MEDEWERKER

Afgelopen donderdag heeft Nienke Vriesema, Operational Manager van de vestiging te Hilversum, een bezoekje gebracht aan de 100e medewerker van TIM Recruitment!

29 mei 2017

TIM RECRUITMENT: BEKEND VAN TV!

Camera’s, close-ups en interviews… Op woensdag 24 mei werden we bij TIM Recruitment te Eindhoven vereerd met een bezoek van de cameraploeg van ‘Ondernemend Nederland’.

28 april 2017

ONTMOET ONZE ACCOUNTMANAGERS: WOUTER QUISPEL

Neem een kijkje achter de schermen en maak kennis met de accountmanagers die dagelijks met veel plezier kandidaat en opdrachtgever met elkaar verbinden. Dit keer: Wouter Quispel!

20 december 2016

FIJNE FEESTDAGEN

Met de feestdagen voor de deur kijken we graag terug op het afgelopen jaar en blikken we vooruit naar 2017.

1 mei 2016

DE CIRKEL IS ROND

Na twee jaar intensieve arbeid vanuit het midden van het land gaat TIM haar activiteiten uitbreiden middels de opening van een tweede vestiging in Eindhoven. De vestiging in Hilversum zal onder verantwoordelijkheid vallen van Nienke Vriesema, Operational Manager.

24 november 2015

EIGEN TRAININGSFACILITEITEN

Het is belangrijk dat werknemers zich blijven ontwikkelen in hun werk. Opleiding en ontwikkeling zijn één van de belangrijkste speerpunten in het beleid van TIM. Hierdoor gaan wij een stap verder middels een unieke samenwerking met een eigen trainings- en opleidingsaccommodatie.