>Nieuws>FEEST BIJ TIM: DE 100E MEDEWERKER

heeft u vragen,

neem dan contact met ons op! eindhoven

040-3400080

hilversum

035-2200990

FEEST BIJ TIM: DE 100E MEDEWERKER
9 juni 2017


Afgelopen donderdag heeft Nienke Vriesema, Operational Manager van de vestiging te Hilversum, een bezoekje gebracht aan de 100e medewerker van TIM Recruitment!

Mark startte onlangs als Junior Consultant Energie & Duurzaamheid bij een van onze opdrachtgevers: Een organisatie die zich richt op duurzaamheid en besparing in gebouwen en organisaties. Hier helpt hij mee aan energiebesparingsonderzoeken en is hij betrokken bij implementatietrajecten, duurzaamheidscertificeringen en energiemanagement. Wat Mark nog niet wist, was dat hij hier startte als de 100e medewerker van TIM Recruitment. Een feestelijk moment dat we niet zomaar aan ons voorbij laten gaan!

Om deze mijlpaal te vieren stapte Nienke Vriesema namelijk in haar auto en verraste ze Mark op zijn werk. Bewapend met een lekkere taart en een cadeaubon voor een overnachting bij B&B La Marquise zette ze Mark in het bijzijn van zijn collega’s in het zonnetje.

 


Wil jij ook deel uitmaken van het team van TIM Recruitment en ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan snel een kijkje bij onze vacatures voor het actuele aanbod!

TELL A FRIEND