>Nieuws>DE CIRKEL IS ROND

heeft u vragen,

neem dan contact met ons op! eindhoven

040-3400080

hilversum

035-2200990

DE CIRKEL IS ROND
1 mei 2016


Na twee jaar intensieve arbeid vanuit het midden van het land gaat TIM haar activiteiten uitbreiden middels de opening van een tweede vestiging in Eindhoven. De vestiging in Hilversum zal onder verantwoordelijkheid vallen van Nienke Vriesema, Operational Manager.

Door deze uitbereiding wordt een bestaand netwerk van TIM in Noord- Brabant en Zuid- Holland opgepakt en een vervolg gegeven. Doordat wij kennis hebben opgedaan van álle technische branches in Nederland, van hightech tot automotive, infra en olie & gas, kunnen wij kandidaten en opdrachtgevers optimaal informeren over de mogelijkheden. Daarnaast kunnen wij beter ‘out of the box’ denken bij de zoektocht naar een passende baan of de invulling van een technische vacature. Deze marktkennis is zeer waardevol en een meerwaarde om zaken te doen met TIM. Bij ons is de klant nog steeds koning en wij zetten in op een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Door het behalen van een hoger niveau is een verdere groei van onze organisatie in de lijn der verwachting.

Wij hopen u dan ook te mogen begroeten en van dienst te mogen zijn op één van onze vestigingen of onze dienstverlening toe te lichten bij uw organisatie.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan zijn wij goed bereikbaar.

Gegroet,
Tim Bijnen
Director
t.bijnen@tim-recruitment.nl
040-3400080

TELL A FRIEND