>Nieuws>EIGEN TRAININGSFACILITEITEN

heeft u vragen,

neem dan contact met ons op! eindhoven

040-3400080

hilversum

035-2200990

EIGEN TRAININGSFACILITEITEN
24 november 2015


Het is belangrijk dat werknemers zich blijven ontwikkelen in hun werk. Opleiding en ontwikkeling zijn één van de belangrijkste speerpunten in het beleid van TIM. Hierdoor gaan wij een stap verder middels een unieke samenwerking met een eigen trainings- en opleidingsaccommodatie.

Doel van deze samenwerking is om onze organisatie beter in te laten spelen op de behoefte van onze opdrachtgevers en de wensen van onze kandidaten. Daarnaast is het in de dynamische detacheringsbranche noodzaak om de dienstverlening continue te blijven verbeteren. Vanaf 2016 hebben wij de beschikking over ons eigen opleidingscentrum waar we naast trainingen op het gebied van management, veiligheid, assesments, commercie, brainstormsessies en (product)- presentaties ook gefaciliteerd kunnen worden in de vorm van een hapje en een drankje. Ook zijn er voor de medewerkers van TIM overnachtingsmogelijkheden.

Meer informatie over de trainingsfaciliteiten zijn te vinden op www.la-marquise.nl.

Wil je graag meer informatie over de opleidingmogelijkheden binnen TIM of wil je je graag aansluiten bij onze organisatie, neem dan contact met ons op. Wij gaan graag het gesprek met je aan.

TELL A FRIEND