>Nieuws>TIM behaalt NEN4400-1 certificering

heeft u vragen,

neem dan contact met ons op! eindhoven

040-3400080

hilversum

035-2200990

TIM behaalt NEN4400-1 certificering
6 maart 2015


Na een uitgebreide audit heeft TIM Technical Staffing & Recruitment B.V. met succes het certificaat NEN4400-1 behaald. Hiermee wordt door CROP certificeringen bevestigd dat de (personeels)administratie en afdrachten van omzetbelasting en loonheffingen volledig voldoen aan de eisen die Stichting Normering Arbeid stelt. TIM wordt hiermee toegevoegd aan het openbare Register Normering Arbeid.

Met het behalen van de NEN4400-1 certificering worden opdrachtgevers behoed voor aansprakelijkstelling voor onvolledige, onjuiste of niet afdragen van sociale verzekeringspremies en belastingen. Daarnaast wordt gewaarborgd dat er enkel wordt gewerkt met werknemers die gerechtigd zijn om in Nederland arbeid te verrichten.

Tim Bijnen, Directeur van TIM Technical Staffing & Recruitment B.V., geeft aan trots te zijn met dit resultaat: “Wij hadden onze zaken altijd al goed op orde, maar nu wordt dit aan de hand van een diepgaande audit bevestigd. Dit is voor ons een erkenning van kwaliteit en voor onze klanten een extra zekerheid, welke wij ze graag bieden. Wij zullen hier in de toekomst dan ook doorlopend aandacht aan blijven besteden”

klik hier om het certificaat te openen


 

 

TELL A FRIEND