>Nieuws>VCU certificering voor TIM

heeft u vragen,

neem dan contact met ons op! eindhoven

040-3400080

hilversum

035-2200990

VCU certificering voor TIM
13 april 2015


Naast het behalen van de NEN4400-1 certificering een maand geleden, heeft TIM Technical Staffing & Recruitment ook het officiële VCU-certificaat 2011/05 behaald. De uitgebreide audit vond plaats door TÜV Nederland, welke hiermee bevestigen dat TIM voldoet aan de vereisten die volgens de VCU checklist gesteld worden.

Het VCU-certificaat toont aan dat de procedures binnen TIM op orde zijn en worden nageleefd. De procedures hebben onder andere betrekking op het werken in risicovolle omgevingen of met een risicovol beroep. Binnen TIM wordt veiligheid en gezondheid op de eerste plaats gezet en wordt er alles aan gedaan om de veiligheid voor alle medewerkers en overige betrokkenen te waarborgen.

Voor het behalen van het VCU certificaat hebben alle commerciële medewerkers het VCA-VIL diploma met succes behaald. Dit diploma moet door alle intercedenten en/of leidinggevenden van het detacheringsbureau worden behaald.

Bent u op zoek naar een gecertificeerde onderneming voor het inhuren van hoogopgeleid technisch personeel, dan bent u bij TIM Technical Staffing & Recruitment aan het juiste adres!

klik hier om het certificaat te openen

TELL A FRIEND