>Werken bij TIM>Interne vacatures>Communicatie Professional - Ingevuld
Communicatie Professional - Ingevuld

Ben jij een gedreven, creatieve communicatieprofessional en doe jij je werk met onnoemelijk veel passie? Wil je bouwen aan één van de snelst groeiende dienstverleners van Nederland? Werken voor top-500 bedrijven met de ambitie een topmerk te worden?

Dan willen wij met jou die professionaliseringsslag maken als

COMMUNICATIE PROFESSIONAL
24-40 uur per week te Waalre

Wij zijn op zoek naar een Communicatie professional met gevoel voor Marketing die past in onze commerciële organisatie. Jij wilt ons helpen om onze organisatie verder uit te bouwen met de juiste drive en creativiteit!
Ben jij een echt Organisatietalent en ben je bekend met termen als Employer branding en Content creatie? Schrikken een ambitieuze werkomgeving en krappe deadlines je niet af? Dan hebben wij voor jou zowel een prachtige uitdaging als een mooie, volgende stap in jouw carrière.

Jouw uitdaging
Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen en implementeren van de communicatie strategie en bouwt verder aan onze Employer Branding. Je ondersteunt bij het schrijven van pakkende (vacature)teksten en bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het marketingcommunicatieplan. Je houdt je bezig met het opzetten, coördineren en uitvoeren van netwerkactiviteiten, incentives en events. Je geeft richting aan het creatieve proces en zorgt voor de praktische uitvoering hiervan. Je werkt samen met reclamebureaus en bewaakt de huisstijl, zowel in woord als in beeld.

Jouw persoonlijkheid
-MBO+ werk- en denkniveau;  Marketing & Communicatie of vergelijkbaar;
-2-5 jaar ervaring in een commerciële omgeving;
-Creatief, communicatief vaardig en een echte aanpakker;
-Initiatiefrijke zelfstarter die verantwoordelijkheid niet uit de weg gaat;
-Uitstekende kennis van Nederlands in woord en geschrift;
-Je hebt een behoorlijke dosis energie en een frisse kijk op zaken.

Wij bieden
-Een uitdaging in een snel groeiende organisatie waarin collega’s als een team met betrokkenheid, creativiteit en plezier hun werk uitoefenen
-Kortom: een zeer afwisselende en uitdagende functie
-Een goed salaris en interessante arbeidsvoorwaarden
-Doorgroeimogelijkheden, zoals een vast dienstverband bij goed presteren
-Gezellige borrels, leuke incentives en gezellige teamuitjes

De organisatie
Je werkt in een dynamische omgeving. Voor jou is het belangrijk om je steeds te blijven ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Daardoor speel je een rol van betekenis in de voortdurende verbetering en professionalisering van onze organisatie.

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden over deze functie? Stuur dan je motivatie en Curriculum Vitae vóór
15 januari 2018 naar Iris Derksen (Resource Manager)  via werkenbij@tim-recruitment.nl. De sollicitatiegesprekken zullen in week 3/4 plaatsvinden.
 

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Stuur dan je Curriculum Vitae naar E werkenbij@tim-recruitment.nl
Bel voor meer informatie T 040 34 000 80