>Werken bij TIM>Interne vacatures>Junior Accountmanager
Junior Accountmanager

Jouw uitdaging
Als Junior Accountmanager houd jij je bezig met het commercieel uitbouwen van jouw eigen netwerk van kandidaten en opdrachtgevers. Met veel inzet benader je bedrijven en kandidaten. Je bent een gesprekspartner op niveau wanneer het gaat over recruitment. Je wordt specialist bij TIM en gaat je richten op hoogopgeleide technici binnen een bepaald vakgebied. Je begeleidt de medewerkers welke je tewerk hebt gesteld en ondersteunt hen bij hun eigen ontwikkeling. Jouw resultaat behaal je door succesvol te bemiddelen waarbij je de klant en medewerker tevreden houdt. Je ontwikkelt jezelf tot een professionele gesprekspartner die oplossingsgericht kan denken. Voorwaarde is dat het voor jou een uitdaging is om het beste uit jezelf naar boven te halen. Het leveren van goede prestaties is voor jou vanzelfsprekend. Je wordt begeleid door de Accountmanager van TIM.

Jouw persoonlijkheid
- HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een economische en/of commerciële opleiding
- 0-2 jaar relevante werkervaring
- Goede communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht
- Resultaatgericht, energiek en een echte doorzetter!
- In het bezit van rijbewijs B

Jouw beloning
Een uitdagende functie waarbij wij veel aandacht hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Samen met jou stellen wij je groeiprofiel op zodat je binnen 2 jaar kunt doorgroeien naar de functie van Accountmanager en vervolgens naar de functie van Sr. Accountmanager of Sales Manager.

Daarnaast hebben wij aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder:
- marktconform salaris met een aantrekkelijke bonusregeling
- leaseauto (prestatie-afhankelijk)
- telefoon
- 27 vakantiedagen
- persoonlijk opleidingstraject

Ben je enthousiast geworden over deze baan? Stuur dan je Curriculum Vitae naar werkenbij@tim-recruitment.nl of bel voor meer informatie naar 040-3400080.

 

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Stuur dan je Curriculum Vitae naar E werkenbij@tim-recruitment.nl
Bel voor meer informatie T 040 34 000 80