heeft u vragen,

neem dan contact met ons op! eindhoven

040-3400080

hilversum

035-2200990

ADVIES

Iris Derksen

040-3400080
werkenbij@tim-recruitment.nl
Eindhoven
Salesmanager

TIM Recruitment groeit! Daarom zijn wij op zoek naar een Salesmanager in de arbeidsbemiddeling om een prominente rol te vervullen op onze vestiging in Hilversum!

Als bedrijf zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen van midden- en hogerkader technici. Naast top 500 bedrijven maakt ook het MKB veelvuldig gebruik onze expertise. Wij lopen middels een dynamische en innoverende organisatie voorop in de ontwikkeling van professionals. Wij zijn geen volgers maar initiatiefnemers. Waar anderen opgeven, maakt TIM Recruitment het verschil!

Jouw uitdaging
Als Sales Manager ben je verantwoordelijk voor het commercieel resultaat van een team van maximaal drie Recruiters en/of Accountmanagers. Je neemt het voortouw in de commerciële activiteiten en je draagt zorg voor het zelfstandig uitbouwen van het bestaande netwerk middels actieve marktbewerking. Je wordt hierbij ondersteund door onze stafmedewerkers en je bepaalt samen met de Operational Manager de doelstellingen van je team. In een sales gestuurde organisatie is het vanzelfsprekend om naast je coachende en leidinggevende rol ook zelf je eigen salesactiviteiten te ontplooien. Je hebt de verantwoordelijkheid tot het afsluiten van overeenkomsten met Large Accounts. Je initieert kwartaal- en jaarlijkse doelstellingen en zet de sales strategie uit voor je team. Je verzorgt interne (sales) trainingen en je initieert instroom van nieuwe salesmedewerkers. Je bereidt functionerings- en beoordelingsgesprekken voor en je bent een professionele gesprekspartner die oplossingsgericht kan denken. Je rapporteert aan de Operational Manager. 

Jouw persoonlijkheid
- HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een economische en/of commerciële opleiding
- 2-5 jaar relevante werkervaring waarvan minimaal een jaar in een leidinggevende of coachende positie
- Goede communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht
- Resultaatgericht, energiek en een echte doorzetter!
- In het bezit van rijbewijs B

Jouw beloning
Een uitdagende functie waarbij wij veel aandacht hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Samen met jou stellen wij je groeiprofiel en stimuleren wij doorgroei naar de functie van Operational Manager.

Daarnaast hebben wij aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder:
- Marktconform salaris met een aantrekkelijke bonusregeling
- Leaseauto
- Telefoon
- 25 vakantiedagen
- Persoonlijk opleidingstraject

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Stuur dan je Curriculum Vitae naar E werkenbij@tim-recruitment.nl
Bel voor meer informatie T 040 34 000 80